SportStories 2015 wordt
scherper, snediger, actueler en...
humoristischer

Gasten

Wijnants Stef

Stef Wijnants

Presenteert al 10 jaar Sportweekend op Eén. Als voetbalcommentator versloeg hij 4 WK’s en EK’s. Bijna wekelijks is hij op verschillende radio- en TV zenders te horen als voetbalanalist. Wijnants beperkt zich niet alleen tot voetbal. Sinds 2000 is hij de vaste VRT-verslaggever van het zwemmen. In 2009 verscheen zijn boek ‘ Thrillers in de Sport ‘. In SportStories editie 2012 maakte hij zijn debuut op het podium. Daarnaast houdt hij ook lezingen.

Wuyts Michel

Michel Wuyts

Is wielercommentator bij de VRT. Wuyts praat met liefde over de koers en schrijft columns vanuit het hart. Zelf is hij een fervent loper. Wuyts zit bij zowat alle koersen op de eerste rij en er is geen renner die hij niet kent of ontmoet heeft. Het SportStoriespubliek zal net als in zijn eigen voorstellingen aan zijn lippen hangen.

Baul Guga

Guga Baul

Is vooral bekend uit het VTM-programma Tegen De Sterren Op, waar hij sinds 2010 diverse bekende gezichten parodieert : Sergio Herman, Tom Boonen. Sporters imiteren is één van zijn specialiteiten. Naast zijn televisiewerk geeft Baul ook theatershows. Baul is zelf voetballer in tweede provinciale en kan als geen ander de kleine kanten van de sporter uitvergroten. In SportStories kan hij zijn hobby glans geven.

Verbruggen Herman

Herman Verbruggen

Elke Vlaming jonger dan 40 jaar is opgegroeid met het goedhartige maar simpele personage Marc Vertongen uit de populaire TV-serie FC De Kampioenen. Verbruggen heeft echter meer in huis dan het acteren van een klungel. Hij heeft zijn eigen theaterbedrijf en met zijn spitsvondige humor is hij een veelgevraagde gast voor vele radio-programma’s.

Coppens Raf

Raf Coppens

Draait al 25 jaar mee als cabaretier op televisie en in de theaters. Coppens is een verwoed supporter van voetbalclub Eendracht Aalst en mist geen enkele wielerwedstrijd op televisie. In SportStories editie 2012 liet hij geen spaander heel van de sportwereld en zijn vedettencultus. You hate Coppens or you love Coppens maar bereidt u voor een portie spot.

Schreurs Armand

Armand Schreurs

Schrijft al 30 jaar columns in kranten en tijdschriften. Alhoewel Schreurs de kost verdient als cabaretier/poppenspeler is hij nog steeds sportjournalist. Schreurs specialiseert zich in insideverhalen en is een verteller pur sang. Als Ajax-liefhebber kent hij de Nederlandse sportcultuur die de Vlaming verafgoodt of veracht?